Menu

AUTODATA MEC

SERVICE EN ONDERHOUD
Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiƫle werkplaatsinformatie voor afstelling, emissies, service en onderhoud van Europese en Aziatische personen - en bestelwagens.

AUTODATA MASTER

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Vlaggenschip van de technische informatie voor Europese en Aziatische personen - en bestelwagens. Bevat alle thema's behandeld in de versie MEC alsmede een indrukwekkende upgrading met 10 extra informatierubrieken waaronder elektrische schema's, motormanagement, diesel uitlaatgas nabehandeling enz.

AUTODATA MOTORFIETSEN

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN
Bijzonder populair en gedetailleerd informatiesysteem voor service en afstelling van Europese, Japanse en Amerikaanse motoren vanaf 1980. Bevat eveneens originele reparatietijden van de constructeurs.

DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

Diagnose apparatuur

VERHOOG DE PRESTATIES van uw GARAGEBEDRIJF met onze PERFORMANTE DIAGNOSE APPARATUUR

 

U hebt de keuze uit 3 apparaten:

 

 

 

  • ULTRA MAX: Diagnose van voertuigen uitgerust met EOBD / OBD II aansluiting. Mogelijkheid tot uitbreiding voor tevens diagose van vrachtwagens.

 

 

 

 

  •  

     

    SPC MAX BASIC: Diagnose van voertuigen uitgerust met EOBD / OBD II aansluiting.

     

 

 

 

 

 

  •            SPC MAX: Diagnose van voertuigen uitgerust met of zonder EOBD / OBD II aansluiting. Beschikt tevens over oscilloscoop en voltmeter.

 

 

 

Top