Menu

AUTODATA MEC

SERVICE EN ONDERHOUD
Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiƫle werkplaatsinformatie voor afstelling, emissies, service en onderhoud van Europese en Aziatische personen - en bestelwagens.

AUTODATA MASTER

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Vlaggenschip van de technische informatie voor Europese en Aziatische personen - en bestelwagens. Bevat alle thema's behandeld in de versie MEC alsmede een indrukwekkende upgrading met 10 extra informatierubrieken waaronder elektrische schema's, motormanagement, diesel uitlaatgas nabehandeling enz.

AUTODATA MOTORFIETSEN

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN
Bijzonder populair en gedetailleerd informatiesysteem voor service en afstelling van Europese, Japanse en Amerikaanse motoren vanaf 1980. Bevat eveneens originele reparatietijden van de constructeurs.

DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

PARTNERS VOOR VERKOOP EN VERDELING ONZE PRODUCTEN


Lees meer...

Inleiding

 

Autodata: 40 jaar actief in Europa met professionele informatie voor de werkplaats

 

Autodata is een toonaangevende en wereldwijde leverancier van technische informatie voor professionele garagebedrijven.

Aanvankelijk werd deze informatie aangeboden in boekvorm, thans is dat geëvoleerd naar een allesomvattend online programma waarin alle onderwerpen gecentraliseerd kunnen worden teruggevonden. Het programma kan geraadpleegd worden vanaf elk apparaat met een internet verbinding en wordt automatisch maandelijks bijgewerkt waardoor actuele informatie steeds beschikbaar is.

De klanten waarderen de professionele inhoud, de logische structuur met steeds dezelfde stijl en opmaak en de hoge kwalitatieve betrouwbaarheid van de gegevens. Dit heeft ertoe geleid dat Autodata marktleider is geworden op het gebied van technische informatie voor de automotive after market.

In deze optiek zijn 3 prachtige elektronische documentatiesystemen ontstaan:

 

AUTODATA MEC

SERVICE EN ONDERHOUD van personen en bestelwagens.

Deze uitgekiende basisversie bevat belangrijke en essentiele informatie met duizenden tekeningen van afstelling, emissies, service en onderhoud.

Recent uitgebreid met: reparatietijden met slimme offertecalculator, zekeringen en relais, hulpdrijfriemen, bandenspanning controlesystemen, elektrische parkeerrem, accu ontkoppelen en aansluiten.

 

AUTODATA MASTER

SERVICE EN ONDERHOUD  +  DIAGNOSE EN REPARATIE van personen en bestelwagens.

Het vlaggenschip van de technische informatie dat beschouwd wordt als de meest intelligente en complete database voor de universele garagebranche.

Dit "all-in-one systeem" bevat alle thema's behandelt in de basisversie MEC alsmede een indrukwekkende upgrading met actuele informatie secties zoals interactieve elektrische schema's, probleem oplossingen en reparatietips, uitgebreid motormanagement, uitlaatgas nabehandeling dieselmotoren, koppeling en versnellingsbakken, enz.  

 

AUTODATA MOTORFIETSEN

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN van motorfietsen

Een bijzonder populair informatiesysteem in de motorbranche. Het is ontwikkeld voor service en afstelling van Europese, Amerikaanse en Japanse motoren en bevat de nodige technische gegevens voor motorafstelling en emissies, onderhoudscontroles, smeermiddelen en inhouden, onderhoudafstellingen, bandenmaten, bandendrukken en aanhaalmomenten.

De database bevat tevens originele reparatietijden van de fabrikanten die aan de hand keuzelijst menu's snel en eenvoudig geselecteerd kunnen worden. Iedere gemaakte prijsopgave kan men opslaan en via het motorkenteken onmiddellijk terug oproepen.

 

 

Verbeter de prestaties van uw werkplaats met de   Diagnosescanner ultra-max of spc max

Voertuigen zijn de laatste decennia enorm geëvolueerd en met name met betrekking tot de aanwezige electronica in de wagen heeft er een ware revolutie plaatsgevonden. Dit heeft ertoe geleid dat naast de technische gegevens ook diagnose apparatuur onontbeerlijk zijn geworden voor het hedendaagse autobedrijf. Foutcodes uitlezen, service interval indicator terugstellen, nieuwe componenten inleren, ... zijn allemaal zaken die tegenwoordig courant voorkomen, maar vaak niet zonder specifieke diagnose apparatuur kunnen worden uitgevoerd.

In deze context kunnen we u 2 universele diagnose apparaten voorstellen.

 

DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX

Deze kwalitatief hoogwaardige, moderne en computer gestuurde scanner is ontwikkeld voor uitvoering van alle mogelijke diagnose toepassingen. De ULTRA-MAX werkt bijzonder snel en is erg eenvoudig in gebruik. Het apparaat beschikt over een Flight recorder functie die het mogelijk maakt om geselecteerde parameters automatisch in reële tijd te laten opslaan op een ingebouwd SD kaartje tijdens een testrit en een ingebouwde LED lamp in de EOBD stekker.

Het apparaat wordt standaard geleverd met een Bluetooth kit zodat de aansluiting met PC zowel met vaste kabel als draadloos kan gebeuren.

Voor oudere voertuigen zonder EOBD / OBDII stekker zijn tevens verloopkabels en connectoren leverbaar, zowel afzonderlijk of in een complete kit.

De software blijft operationeel en wordt minstens 3 keer per jaar geactualiseerd met betaalbare updates.

Een voordelig Combi Start pakket omvat de levering van de DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX met automatische updating gedurende 3 jaar en een aantrekkelijke startbonus.

 

DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Deze intelligente, flexibele en veelzijdige diagnose scanner geeft toegang tot 100 voertuigmerken ( ook Amerikaanse constructeurs ) met bijna 30.000 modellen en 7484 operationele systemen. Waar beschikbaar is er een automatische systeemdetectie voorzien. De computergestuurde scanner wordt standaard geleverd in een solide aluminium koffer en is voorzien van een draadloze Bluetooth verbinding. Het diagnose apparaat is beschikbaar in 2 versies: een SPC MAX BASIC voor voertuigen die zijn uitgerust met een EOBD / OBD II aansluiting en een SPC MAX versie die ook de mogelijkheid heeft om voertuigen die niet zijn uitgerust met een EOBD / OBDII aansluiting uit te lezen. De SPC MAX versie beschikt tevens ook over een 2 kanaalsscoop en een voltmeter. Voor oudere voertuigen is er een kit met originele connectors voor 20 belangrijke constructeurs verkrijgbaar.

De database van deze krachtige diagnose scanner kan worden geactualiseerd met betaalbare updates.

 

 

 

Schrijf u hier in op onze nieuwsbrief:

Top