Menu

AUTODATA ULTRA-MEC / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD
Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiële werkplaatsinformatie voor afstelling, emissies, service en onderhoud van Europese en Aziatische personen - en bestelwagens.

AUTODATA ULTRA-MASTER / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Vlaggenschip van de technische informatie voor Europese en Aziatische personen - en bestelwagens. Bevat alle thema's behandeld in de ULTRA-MEC alsmede een indrukwekkende upgrading met 10 extra informatierubrieken waaronder elektrische schema's, motormanagement, diesel uitlaatgas nabehandeling enz.

AUTODATA MOTOREN / ONLINE

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN
Bijzonder populair en gedetailleerd informatiesysteem voor service en afstelling van Europese, Japanse en Amerikaanse motoren vanaf 1980. Bevat eveneens originele reparatietijden van de constructeurs.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

PARTNERS VOOR VERKOOP EN VERDELING ONZE PRODUCTEN


Lees meer...

*** 100 EURO KORTING VOOR NIEUWE KLANTEN VOOR BESTELLINGEN VOOR 31 AUGUSTUS 2017 ***

Bestel nu een software pakket ULTRA-MASTER of ULTRA-MEC en bekom een startkorting van € 100.


Lees meer...

SPC MAX BASIC zomer promotie!

SPC MAX BASIC voor voertuigen met EOBD / OBD II connector.


Lees meer...

Pakket Combi Power Plus

Momenteel bieden we een speciaal pakket "Combi Power Plus " aan bestaande uit een performante HP laptop in combinatie met de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar.


Lees meer...

Pakket Combi Power Plus

Date: 19/05/2016

Pakket COMBI power PLUS : Scanner + HP laptop

€ 2795

 

Momenteel bieden we een speciaal "Combi pakket Power Plus" aan bestaande uit de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar en een bijzonder performante HP laptop.

•U betaald € 2795 bij de start voor aankoop van het toestel + laptop.

•Het eerste jaar bekomt de updating voor de scanner volledig gratis.

•Het tweede en derde jaar betaalt u telkens € 685 voor de updating van de scanner.


De laptop wordt volledig voor u geïnstalleerd ( Windows + scanner software ) zodat u meteen na levering aan de slag kan. De HP laptop is voorzien van een performante processor die snelheden tot 3.2 Ghz haalt en een SSD harddisk waardoor opstarten en bewerkingen maar een paar seconden duren.

Jaarlijks worden minstens 2 updates aangeleverd voor de updating van de ULTRA MAX.

U hebt gedurende deze 3 jaar garantie op de scanner en deze blijft bovendien geldig zolang u het apparaat doorlopend van updates voorziet.

 

Uw voordelen op een rij:

>> 1 jaar gratis updating ter waarde van € 685

>> Gratis solide, performante en volledig geïnstalleerde HP laptop.

>> Minstens 3 jaar garantie op het diagnose apparaat.

 


Met deze set kan u als professioneel garagebedrijf meteen aanvangen met de diagnose van personenwagens van alle merken en bent u bovendien verzekerd dat u volledig bij bent met de nieuwste evoluties en laatste ontwikkelingen dankzij de doorlopende updates.

De combinatie van een bijzonder snel diagnose apparaat met de snelle laptop zorgen ervoor dat de wachttijden tijdens de diagnose tot een minimum worden beperkt.

Prijzen exclusief leveringskosten.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding, dan kan u ons steeds contacteren via mail op support@autodata.be of via telefoon 0032 3 666 45 36.

 

Terug

Top