Menu

Nieuwigheden

Belangrijke software vernieuwing van de Diagnose Scanner SPC Max

spc-max

De nieuwe software van de DIAGNOSE SCANNER SPC MAX werd volledig herschreven en geherprogrammeerd en krijgt de betekenisvolle naam EXPERT MODUS.
De operationele werkwijze blijft eenvoudig en logisch.

Expert modus

 

Eerst komt de keuze van het voertuigmerk met duidelijke merklogo’s, daarna bouwjaar, voertuigmodel, cilinderinhoud en motorcode. Het gekozen voertuig wordt automatisch behouden indien men meerdere systemen wenst uit te lezen.

Daarna selecteert men het gewenste systeemtype, zoals ABS, Airbags, Airco etc.
In het veld GEREGISTREERDE SYSTEMEN VOOR DIT VOERTUIG wordt automatisch het meest waarschijnlijke systeem weergegeven.

Omdat ook de meest krachtige diagnose scanner niet altijd 100% voertuig – of systeemdekkend is, beschikt de SPC MAX nu over een ingenieus zelfbouwend en zelfgroeiend systeembestand.

 

expert modus

 

Indien het geregistreerde systeem nog niet is aangegeven bestaat de mogelijkheid zelf het juiste systeem te vinden in de lijst van ALLE SYSTEMEN.

Het achterhalen van een bepaald systeem is dikwijls vrij eenvoudig, zo kan men o.a. op de label van de regelmodule kijken of de Autodata Technische Database raadplegen.

Na een succesvolle uitlezing kan men het systeem toevoegen aan geregistreerde systemen voor dit voertuigmodel.

 

Een functie om alle regelmodules in het voertuig tegelijkertijd uit te lezen is voorzien bij recentere voertuigen van de merken BMW (ISO/CAN), Fiat (CAN , Ford (SAE, K line, CAN), Honda (ISO, CAN), Mercedes-Benz (CAN), PSA groep (CAN, K line, MPX), Renault (CAN), VAG-Groep (CAN) en Volvo ( CAN ).

 

foutcodes

 

De nieuwe generatie van deze meest krachtige en eenvoudig te bedienen Diagnose Scanner SPC MAX dialogeert momenteel met meer dan 6598 operationele systemen, de software bevat meer dan40.000 diagnose-berichten en deze unieke dekkingsgraad bevestigt de veelzijdigheid, de kracht en de mogelijkheden van het toestel.

Top