Menu

AUTODATA ULTRA-MEC / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD
Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiƫle werkplaatsinformatie voor afstelling, emissies, service en onderhoud van Europese en Aziatische personen - en bestelwagens.

AUTODATA ULTRA-MASTER / ONLINE

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Vlaggenschip van de technische informatie voor Europese en Aziatische personen - en bestelwagens. Bevat alle thema's behandeld in de ULTRA-MEC alsmede een indrukwekkende upgrading met 10 extra informatierubrieken waaronder elektrische schema's, motormanagement, diesel uitlaatgas nabehandeling enz.

AUTODATA MOTOREN / ONLINE

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN
Bijzonder populair en gedetailleerd informatiesysteem voor service en afstelling van Europese, Japanse en Amerikaanse motoren vanaf 1980. Bevat eveneens originele reparatietijden van de constructeurs.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

TECDATA DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

PARTNERS VOOR VERKOOP EN VERDELING ONZE PRODUCTEN


Lees meer...

Pakket Combi Plus

Momenteel bieden we een speciaal pakket "Combi Plus " aan bestaande uit een volledig nieuwe HP laptop in combinatie met de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar.


Lees meer...

Pakket Combi Plus

Date: 19/05/2016

Pakket COMBI PLUS : Scanner + HP laptop

€ 2595

 

Momenteel bieden we een speciaal pakket "Combi Plus " aan bestaande uit een volledig nieuwe en performanted HP laptop in combinatie met de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar.

  • U betaald € 2595 bij de start voor aankoop van het toestel + laptop.
  • Het eerste jaar bekomt de updating voor de scanner volledig gratis.
  • Het tweede en derde jaar betaalt u telkens € 685 voor de updating van de scanner.

De laptop wordt volledig voor u geïnstalleerd ( Windows + scanner software ) zodat u meteen na levering aan de slag kan.

Jaarlijks worden minstens 3 updates aangeleverd voor de updating van de ULTRA MAX.

U hebt gedurende deze 3 jaar garantie op de scanner en deze blijft bovendien geldig zolang u het apparaat doorlopend van updates voorziet.

 

Uw voordelen op een rij:

>> Startkorting ter waarde van € 350

>> 1 jaar gratis updating ter waarde van € 685

>> Gratis solide, performante en volledig geïnstalleerde HP laptop.

 

Met deze set kan u als professioneel garagebedrijf meteen aanvangen met de diagnose van personenwagens van alle merken en bent u bovendien verzekerd dat u volledig bij bent met de nieuwste evoluties en laatste ontwikkelingen dankzij de doorlopende updates.

Prijzen exclusief BTW en leveringskosten.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding, dan kan u ons steeds contacteren via mail op support@autodata.be of via telefoon 03 666 45 36.

 

Terug

Top