Menu

Promoties

Autodata bestaat 40 jaar en naar aanleiding hiervan geven we nieuwe klanten het eerste jaar een korting van een mooie € 100.

Het aanbod is geldig voor nieuwe abonnementen bij bestellen van de producten AUTODATA ULTRA-MEC en AUTODATA ULTRA-MASTER die u thans het eerste jaar bekomt aan de respectievelijke prijzen van € 685 en € 945

Het ideale moment om in te stappen aldus en om op deze manier de prestaties van uw werkplaats te verhogen met het meest gebruikte en meest complete garage programma op de markt!

Actie geldig voor bestellingen voor 31 augustus 2017.

 

 

**********************************************************************************************************************************

 

Pakket COMBI PLUS : Scanner + HP laptop

€ 2595

Momenteel bieden we een speciaal pakket "Combi Plus " aan bestaande uit een volledig nieuwe en performanted HP laptop in combinatie met de TECDATA DIAGNOSE SCANNER ULTRA MAX met updates gedurende 3 jaar.

  • U betaald € 2595 bij de start voor aankoop van het toestel + laptop.
  • Het eerste jaar bekomt de updating voor de scanner volledig gratis.
  • Het tweede en derde jaar betaalt u telkens € 685 voor de updating van de scanner.

De laptop wordt volledig voor u geïnstalleerd ( Windows + scanner software ) zodat u meteen na levering aan de slag kan.

Jaarlijks worden minstens 2 updates aangeleverd voor de updating van de ULTRA MAX.

U hebt gedurende deze 3 jaar garantie op de scanner en deze blijft bovendien geldig zolang u het apparaat doorlopend van updates voorziet.

 

Uw voordelen op een rij:

>> Startkorting ter waarde van € 250

>> 1 jaar gratis updating ter waarde van € 685

>> Gratis solide, performante en volledig geïnstalleerde HP laptop.

 

Met deze set kan u als professioneel garagebedrijf meteen aanvangen met de diagnose van personenwagens van alle merken en bent u bovendien verzekerd dat u volledig bij bent met de nieuwste evoluties en laatste ontwikkelingen dankzij de doorlopende updates.

Prijzen exclusief BTW en leveringskosten.

Wenst u meer informatie over deze aanbieding, dan kan u ons steeds contacteren via mail op support@autodata.be of via telefoon 03 666 45 36.

 

 

Top