Menu

AUTODATA MEC

SERVICE EN ONDERHOUD
Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiƫle werkplaatsinformatie voor afstelling, emissies, service en onderhoud van Europese en Aziatische personen - en bestelwagens.

AUTODATA MASTER

SERVICE EN ONDERHOUD + DIAGNOSE EN REPARATIE
Vlaggenschip van de technische informatie voor Europese en Aziatische personen - en bestelwagens. Bevat alle thema's behandeld in de MEC versie alsmede een indrukwekkende upgrading met 10 extra informatierubrieken waaronder elektrische schema's, motormanagement, diesel uitlaatgas nabehandeling enz.

AUTODATA MOTORFIETSEN

AFSTELGEGEVENS + REPARATIETIJDEN
Bijzonder populair en gedetailleerd informatiesysteem voor service en afstelling van Europese, Japanse en Amerikaanse motoren vanaf 1980. Bevat eveneens originele reparatietijden van de constructeurs.

DIAGNOSE SCANNER ULTRA-MAX

Krachtige, kwaliteitsvolle en bijzonder moderne computer gestuurde diagnose scanner. Is erg eenvoudig in gebruik, werkt razendsnel en beschikt onder meer over een SD geheugenkaart en flight recorder die het mogelijk maken data op te slaan gedurende een testrit.

DIAGNOSE SCANNER SPC MAX

Betrouwbare, flexibele en veelzijdige computer gestuurde diagnose scanner die toegang geeft tot zowat 100 voertuigmerken van Europese, maar ook Amerikaanse en zelfs Chinese makelij.

SPC MAX

SPC MAX GOLD

Unieke diganose scanner door zijn uitgebreide mogelijkheden. Kan zowel oudere als nieuwere voertuigen ( met EOBD / OBD II connector ) uitlezen van Europese, Aziatische, Amerikaans en zelfs Chinese afkomst. Beschikt zowel over een voltmeter als een 2 kanaals oscilloscoop.

In deze GOLD uitvoering is de scanner tevens geleverd met specifieke connectors om het uitlezen van voertuigen zonder EOBD / OBD II connector handiger en gemakkelijker te laten verlopen

De scanner wordt geleverd in een stevige aluminium koffer die u kan vergrendelen en is uitgerust met een Bluetooth module zodat u draadloos kan werken. Uiteraard kan ook nog steeds met USB kabel verbinding gewerkt worden mocht de PC bijvoorbeeld niet beschikken over Bluetooth.

De software van scanner kan op een onbeperkt aantal computers gebruikt en geïnstalleerd worden en zal steeds operationeel blijven, ook al neemt u geen updates.

Meer informatie kan u terugvinden in de folder van de SPC MAX.


Op dit moment hebben we een speciale promotie voor deze scanner:

4695    =>    € 3500

    

 
Kenmerken:

=> Uitlezing van voertuigen met EOBD / OBD II connector

=> Uitlezing van oudere voertuigen zonder EOBD / OBD II connector

=> Speciale connector set voor 20 constructeurs

=> 3 Connectors voor Mercedes

=> Connector Mercedes Sprinter + VW LT

=> Voltmeter

=> Oscilloscoop

=> Geïntegreerde Bluetooth voor draadloze verbinding

=> Geleverd in een stevige aluminium koffer

=> Blijft steeds werken, ook wanneer u geen updates installeert

 

Indien u meer informatie over deze aanbieding zou willen hebben, aarzel dan niet ons te contacteren via email support@autodata.be of telefoon 0032 3 666 45 36.


 

Top