Sterke punten

Verhoog de prestaties van uw werkplaats met Autodata MEC

Voor Service en Onderhoud van personenwagens en bestelwagens


       

1. Uitgebreide basisversie met belangrijke en essentiële informatie voor het universele autobedrijf

De database bevat de precieze gegevens en duizenden tekeningen voor afstelling, emissies en onderhoud voor Europese en Aziatische voertuigen van de laatste 40 jaar.

 

2. Bekende thema's

De nieuwe Autodata MEC vervangt de bekende Autodata werkplaatshandboeken, zoals Afstelgegevens (vanaf 1960), Dieselgegevens, Vervangen Distributieriemen, Vervangen Distributiekettingen, en Wieluitlijning.

 

3. Nieuwe actuele informatie secties

Zekeringen en relais, Bandenspanning controlesystemen, Elektrische parkeerremmen, Accu ontkoppelen en aansluiten, Accu ontkoppelen en aansluiten bij hybride voertuigen, Hulpdrijfriemen en originele reparatietijden.

 

4. Originele onderhoudschema's met geïntegreerde technische gegevens en afbeeldingen

Gedetailleerde constructeur onderhoudschema's met precieze intervallen, controlelijsten, benodigde onderdelen en service illustraties.

 

5. Precieze en eenvoudige prijsopgaven met reparatietijden 

Na het invoeren van bedrijfsgegevens en uurtarief kan men een snelle en professionele prijsopgave maken en die opslaan met voertuigkenteken en klantgegevens.
Voer het kenteken in en de opgeslagen informatie komt terug op het scherm.

 

6. Professionele topkwaliteit

Er zijn weinig autobedrijven in Europa die niet met één of ander Autodata product werken en het uitzonderlijk belang van correcte informatie niet hebben ervaren.

 

7. Gebruiksvriendelijk

Dankzij het gebruiksvriendelijke keuzescherm komt u onmiddellijk bij het gewenste model.

 

8. Tijd besparende koppeling tussen de verschillende secties

Gebruik de snelkoppelingen om te wisselen tussen de verschillende secties en kies de gewenste informatie zonder het model telkens te moeten selecteren.

 

9. Actualisering en uitbreiding

De database wordt automatisch elke maand elektronisch bijgewerkt en verder uitgebreid (updated). Het systeem werkt onder licentie en met een jaarlijks abonnement dat telkens automatisch verlengd wordt voor dezelfde periode met een opzegtermijn van 3 maanden.

 

 

 

Top